Pokoli páros: 2010-ben Barrichello-Hulkenberg duó az AT&T Williamsnél

Pénzcentrum2009. november 2. 12:17

Az AT&T Williams istálló magyar szponzora a HELL közvetítésével hivatalosan is megerősíti, hogy a 2010-es évadban az idei világbajnokságon bronzérmes Rubens Barrichello és a pokolian tehetséges GP2 bajnok Nico Hulkenberg versenyzik az angliai csapat színeiben. Frank Williams továbbá azt is bejelentette, hogy jövőre Cosworth motorok repítik a Williams versenyautóit.

Az AT&T Williams istálló a Forma1 történetének első állandó magyar szponzorán, a HELL energiaitalon keresztül hivatalosan is bejelenti, hogy a 2010-es Forma1-es szezonban a tapasztalt Rubens Barrichello és az ifjú tehetség Nico Hulkenberg váltja a csapatnál Nico Rosberg-et és Kazuki Nakajima-t. Az új pilóták már biztosan Cosworth motorokkal versenyezhetnek, miután a Frank Williams stratégiailag és technikailag is ezt a gyártót találta a legalkalmasabbnak.

Frank Williams, az AT&T Williams csapatfőnöke a döntés kapcsán elmondta:"A választásunk két igazi egyéniségre esett: Rubens Barrichello-t nem kell bemutatni, az egyik legtapasztaltabb pilóta a mezőnyben, szenvedélyes és tehetséges versenyző, aki idén is keményen harcolt a világbajnoki címért. Nico Hulkenberg pedig született pilóta, aki 2009-ben kezdőként megnyerte a GP2-es sorozatot, előzőleg pedig a Forma 3 Eurosorozatot, a Formula Masterst és az A1 GP-t".

Nagy Zsolt Csaba, a HELL nemzetközi marketingigazgatója az új pilóták érkezése kapcsán hangsúlyozta: "Az AT&T Williams magyar szponzoraként büszkék vagyunk rá, hogy az idei világbajnokság bronzérmesét Rubens Barrichello-t, és a jövő reménységének tartott Nico Hulkenberg-et támogathatjuk pokoli energiánkkal. Biztosak vagyunk benne, hogy a szerződés megkötésekor kitűzött céljaink az új pilóták leigazolásával és a csapat várható sikereivel hamarabb teljesülhetnek."

Címkék: