Az összes Magyarországon gyártott Suzuki Swiftet visszahívják

Pénzcentrum2009. február 11. 17:30

Az összes Magyarországon gyártott új Suzuki Swiftet visszahívják a szervizek a csomagtartó belső borításának rozsdásodása miatt, és az ezzel kapcsolatos világítási problémák javítására. Az akció 45 000 autót érint -írja az inforadio.hu.

A Suzuki kommunikációs vezetője, Ruska Viktória elmondta, hogy a visszahívások már decemberben megkezdődtek, először a korábban gyártott autók kerülnek sorra. A visszahívás az összes 2005-2008 között, Magyarországon legyártott modellre érvényes. A szervizben kárpitcserét, és szükség esetén a csomagtér világításának cseréjét végzik el.

Az autónál a csomagtartó belső oldalborítása rozsdásodhat, amikor vízzel érintkezik. például esőben kinyitjuk a csomagtartót. A beszivárgó esővíz károsíthatja a csomagtér-világítást, ennek következtében túlhevülhet és elolvadhat a lámpatest.

A javítás időtartamát 30-45 percben adta meg a gyártó. A mostani javítási akció a hatodik az új Swiftnél, eddig kuplung-, kézifék-, oldallégzsák-, fék és benzinpumpa- meghibásodások voltak.

Címkék: