Kihívója akadt a Revolutnak: olyat húzott ez a magyar bank, amit eddig kevesen léptek meg

Pénzcentrum2023. november 16. 20:31

Azonnali devizaváltási szolgáltatást vezetett be mobilbanki applikációjában a Gránit Bank, ami leginkább a Revolut-felhasználóknak lehet ismerős. A szolgáltatást az appban azonnal igényelhető és használható EUR és USD alapú devizakártya egészíti ki. Az új funkció bevezetéséhez kapcsolódva már a mobilapplikációban, online is lehetőség van devizaszámla nyitására.

Új funkciókkal bővült a Gránit Bank mobilalkalmazása, amelyben mától díjak és egyéb költségek nélkül devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon. A váltáshoz grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget.

A bank által jegyzett és 5 percenként frissített devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani. Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a bank az aktuális számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen.

A devizaváltáshoz – akcióban – év végéig díjmentes EUR és USD számla nyitható, amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban három kattintással megtehetnek, és azonnal használhatnak is. Az új ügyfelek pedig a forintszámlával együtt nyithatnak devizaszámlát a mobilalkalmazásában egy szelfivel, vagy Videóbankon keresztül. Az EUR és USD számla mellé digitálisan elérhető, azonnal használható, és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető néhány kattintással.

Az App Store-ba belépve már mindenki számára elérhető az új alkalmazásverzió, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan frissül az új funkciókat tartalmazó verzióra.

Címkék:
mobilbank, mobilalkalmazás, bankolás, deviza, pénzváltás, usd, gránit bank, alkalmazás, applikáció, mobilapp, valutaváltás, forintárfolyam, devizaárfolyam, eur huf,