Nagy változást jelentett be a DIGI: ezt kell tudniuk az ügyfeleknek

Pénzcentrum2023. május 23. 15:13

A DIGI arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy 2023. június 1-től a DIGIMobil előfizetői Magyarországon belül már a Vodafone belföldi hálózatán keresztül vehetik igénybe mobil hang- és adatszolgáltatásainkat. Ezzel országos lefedettséget tudnak biztosítani az ügyfeleknek 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül.

A DIGIMobil korábbi hálózatára 2023. június 1-jétől már nem lehet csatlakozni. Az átállás zavartalansága érdekében május hónapban emlékeztető üzeneteket küldenek az ügyfeleknek.

A DIGI szolgáltatást érintő változások

A tájékoztatás szerint a DIGI ügyfelek telefonszáma nem változik meg, SIM kártya cserére nem lesz szükség. A mobilszolgáltató továbbra is a DIGI marad, az ügyeket továbbra is a DIGI ügyfélkezelési pontjain lehet intézni. A 2023. június 1-jétől életbe lépő mobilhálózat váltás a DIGIMobil díjcsomagok forgalmi díjait, valamint a díjcsomagban foglalt lebeszélhető perceket és adatkeretet nem érintik, ugyanazon perc- és sms díjakkal használhatják tovább előfizetésüket az ügyfelek 2023. december 31-ig.

A külföldön indított hívások (roaming) feltételei nem változnak, továbbra is a DIGIMobil korábbi roaming feltételei és díjai érvényesek. A havidíjak a 2022. novemberében bejelentett, és 2023. május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekciót követően nem változnak.

A VoWifi, azaz hanghívás WiFi hálózaton keresztül szolgáltatás megszűnik, a VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2023. április 13-át követően új DIGIMobil előfizetést nem értékesítenek, a kibővített szolgáltatások és az országos lefedettséggel rendelkező szolgáltatókhoz képest kedvezményes tarifáink kizárólag meglévő ügyfelek számára biztosítottak! - hívták fel a figyelmet a honlapon. A DIGIMobil csomagok közötti váltásra a továbbiakban nincs lehetőség. A további változásokrl érdemes a szolgáltató honlapján tájékozódni.

Címkék:
tech, internet, roaming, telefon, május, mobil, június, előfizetés, digi, ügyfelek,