Leállás a Yettel mobilhálózatán: nincs mobilnet, nem lehet telefonálni

Pénzcentrum2022. április 23. 10:37

Szombat kora reggel óta tömegekre kiterjedő hálózati probléma lépett fel a Yettel mobilszolgáltatónal - írja a Portfolio.

A gazdasági hírportál beszámolója szerint a felhasználók már a Yettel Facebook-oldalán is tömegesen jelezték a problémát. A jelentések szerint a legtöbb esetben a hálózat egyáltalán nem elérhető.

Az érintetteket így nem lehet felhívni és ők sem tudnak hívást indítani. Nem működik a mobilinternet-szolgáltatás, illetve ezek miatt az sms-küldés és -fogadás sem.

Egyes felhasználók kommentben azt javasolják, hogy az érintettek többször indítsák újra a telefont, és az végül segíthet. Olvasói tapasztalatok szerint néhol ez valóban megoldást jelent.

Frissítés!

Cikkünk megjelenése után néhány órával az alábbi közleményt juttatta el a Pénzcentrum szerkesztőségének a Yettel Vállalati Kommunikációs és Fenntarthatósági Igazgatósága:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Tervezett karbantartás során nem várt fejlemény lépett fel, emiatt egyes ügyfeleink akadozást tapasztalhattak a szolgáltatásban; a hibát elhárítottuk. Az érintett ügyfeleknek szükséges lehet telefonjuk újraindítása vagy repülőgép üzemmód be- kikapcsolása. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Címkék:
Telenor, mobilinternet, telefon, leállás, sms, szolgáltató, szolgáltatás, telenor hiba, telenor hálózati hiba, yettel,