Ötnapos leállás jön a Vodafone-nál: nem lehet majd új szerződést kötni, vásárolni, ügyintézni

Pénzcentrum2021. július 10. 12:08

Július második felétől kezdődően informatikai átállás miatt fokozatosan leállítja egyes háttérrendszereit a Vodafone Magyarország, így a megadott időintervallumban többek közt nem lehet majd új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni sem - közölte a cég.

Július végén lecseréli mobilos ügyfeleinek nyilvántartására használt ügyfélkezelő-rendszerét a Vodafone Magyarország, melynek eredményeként július második felétől 29-éig fokozatosan, több ügyintézési lehetőség és szolgáltatás is szünetel majd.

A weboldal tájékoztatása szerint az alapszolgáltatások mindvégig használhatók maradnak, a kimaradás jórészt a számlázási rendszer által kezelt, illetve ahhoz szorosan kötődő ügyleteket érinti majd.

Az átállás első lépcsőfokaként a Vodafone július 14-től nem kézbesít feltöltőkártyás SIM-kátyákat webes megrendelések alapján, július 19-én pedig leáll a mobil webshopos vásárlás, ettől az időponttól kezdődően nem lehet új készüléket vásárolni a Vodafone-tól.

Július 24-től 28-ig szünetel majd a csaknem teljes mobilos ügyintézés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Úgyhogy, ha az említett időpontban dolgod lenne a Vodafone-nál, ezzel érdemes számolni.

Címkék:
Vodafone, ügyintézés, leállás, szünet, átállás, vodafone mobil, vodafone magyarorszag,