Hajlított képernyővel jöhet a legújabb iPhone

Pénzcentrum2013. november 11. 13:03

Egyre több információ jelenik meg az iPhone következő generációjával kapcsolatban, a jövőre bemutatásra kerülő készülékek valószínűleg a mostaninál jóval nagyobb és hajlított kijelzővel kerülnek majd piacra, tudta meg a Bloomberg.

A Samsung és az LG után az Apple is olyan okostelefont dobhat piacra, amelynek a kijelzője hajlított lesz, tudta meg a fejlesztéseket jól ismerő személyektől a Bloomberg. Az új iPhone-ok kijelzője a mostaninál lényegesen nagyobb, 4,7 és 5,5 colos is lehet, és a kijelző különböző módon reagálhat a különböző erősségű nyomásra is, ez utóbbi képesség azonban még fejlesztés alatt van, míg az új, hajlított kijelzőjű készülékek valószínűleg a jövő év második felében jelennek majd meg, a nyomásérzékeny kijelzővel felszerelt okostelefonok valószínűleg csak egy évvel később kerülnek piacra.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Apple két nagy versenytársa, a Samsung és az LG is hajlított kijelzőjű okostelefonokkal lépett piacra. Az első tesztek alapján a készülékek sok újdonságot nem hoznak, inkább csak érdekességnek tűnik a hajlított kijelző, a készülékek pedig elsősorban a hazai, dél-koreai piacon lesznek kaphatók.

 

Címkék:
iphone, okostelefon, tech, mobiltelefon,