Tízezreket bukhatsz: itt a legújabb csalási módszer

Pénzcentrum2013. május 8. 16:04

Figyelem! Itt a legújabb átverés: a neten keresik áldozatukat a csalók.

A Szerencsejáték Zrt. hívta fel a figyelmet arra a csalássorozatra, amellyel több mobil-előfizetőt is megkárosítottak az elmúlt hetekben.

A csaló az interneten keresi meg áldozatait és egy bónuszprogramban való részvételre buzdítja őket. Az ígéret szerint egy SMS-t kell csak küldeni, ezzel az érintett személy részt vesz a T-Mobile bónuszprogramjában és 20 000 Ft-ot jóváírnak a mobil egyenlegén. Ehhez a "FELTOLT MC 20000" üzenetet kell elküldeni a 1756-os számra.

KATTINTS! "Napokon belül elindulhat az új nemzeti sportfogadási oldal"

Ez a szám a Szerencsejáték Zrt. egyenlegfeltöltésre szolgáló telefonszáma, vagyis nem hogy jóváírás nem történik a mobilegyenlegre, de a csaló 20 000 Ft-tal károsítja meg áldozatát, és ennyivel növeli saját egyenlegét a Szerencsejáték Zrt. online fogadási oldalán. Azt a regisztrációt, amire a panaszok szerinti feltöltések történtek, töröltük, az esettel kapcsolatban pedig büntetőeljárás van folyamatban. Az esetleges további csalásokat csak az érintett által tett panasz bejelentését követően tudjuk vizsgálni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A társaság tájékoztatása szerint ők a hivatalos akcióiról, esetleges bónuszprogramokról kizárólag saját honlapjukon, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook-oldalukon, óriásplakátokon és országos napilapokban tesznek közzé felhívást.

 

Címkék:
tech, csalás, szerencsejáték, sportfogadás,