Egészségi állapotáról vallott Bodrogi Gyula: így van balesete óta a legendás színész

Pénzcentrum2024. április 9. 15:04

"Az egészségi állapotom most rendben van. Átmenetileg jól vagyok. Ebben a korban már nem lehet azt mondani, hogy ide nekem az oroszlánt is, mert hátha ideadják!" – nyilatkozta a Nemzeti Magazinnak a jövő héten a 90. születésnapját ünneplő Bodrogi Gyula.

"Újabban bosszantott a »Hogy van?!« Pedig ez milyen kedves is lehetne. Hányszor odavetjük az ismerőseknek, barátoknak – néha választ sem várva –, szinte csak üdvözlésként ezt a kérdést. Most pedig a betegségem után történt néhányszor, hogy egészen másképpen hangzott ez a »Hooogy vaaan?!«" – nyilatkozta a Nemzeti Magazinnak a jövő héten a 90. születésnapját ünneplő Bodrogi Gyula.

A legendás színész hozzátette, az érdeklődést köszöni szépen, de a szánakozás kegyetlenül tud fájni neki.

Eszembe juttatja a betegséget. Nagyon sok múlik a hangsúlyon, a hanghordozáson. Az egészségi állapotom most rendben van. Átmenetileg jól vagyok. Ebben a korban már nem lehet azt mondani, hogy ide nekem az oroszlánt is, mert hátha ideadják!

– mondta. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Korábban megírtuk: néhány hónappal azután, hogy Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedtek előadás közben, a hamarosan kilencvenedik szüketésnapját ünneplő Bodrogi Gyula is megsérült a színházban. Erre úgy derült fény, hogy a legendás művész a Színházak Éjszakáján felkötött karral jelent meg egy rendezvényen.

Címlapkép: Róka László, MTI/MTVA 

Címkék:
baleset, szórakozás, sérülés, színház, nemzeti színház,