Figyelem Spotify felhasználók: hamarosan videókat is nézhetünk az alkalmazásban?

MTI2024. március 13. 15:33

A YouTube videomegosztó platformnak készül konkurenciát támasztani a Spotify internetes zenestreaming vállalat. A cég szerdai bejelentése szerint egyelőre tesztjelleggel teljes hosszúságú zenei videoklip-szolgálatást indít prémium előfizetői számára.    

Az egyelőre kísérleti szolgáltatás szerdától válik elérhetővé a Spotify-előfizetők számára az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Svédországban, Brazíliában, Kolumbiában, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Kenyában.

A videostreaming szolgáltatással a Spotify a piacot uraló Apple Music szolgáltatásával és az Alphabet YouTube platformjával kívánja felvenni a versenyt.

A videostreaming szolgáltatás bétatesztje korlátozott zenei videokatalógust tartalmaz majd, köztük olyan nemzetközileg ismert előadók slágereit, mint Ed Sheeran, illetve olyan helyi kedvenceket, mint Aluna

- írja közleményében a svéd cég.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Spotify célja egymilliárdos felhasználói közösség kiépítése 2030-ra.

Több felhasználó megnyerése érdekében ezért podcastokkal és hangoskönyvekkel is bővítette kínálatát. Tavaly márciusban pedig elindította az előadók számára a 30 másodpercnél rövidebb videók feltöltését lehetővé tévő Clips szolgáltatását is. A februárban tett előrejelzése szerint az idei első negyedévben a Spotify prémium előfizetőinek száma eléri a 239 milliót.

Címkék:
videó, zene, szórakozás, youtube, spotify,