Itt a bejelentés: súlyos döntést hozott a Vígszínház Benedek Miklós halála után

Pénzcentrum2024. január 12. 15:04

Leveszi a műsorról a Vígszínház azt a darabot, amelyben a héten elhunyt Benedek Miklós is játszott.

Benedek Miklós 77 éves korában, méltósággal viselt betegség után kedden elhunyt. A Nemzet Színészéről a Vígszínház is megemlékezett a közösségi oldalán, ugyanis decemberben ott állt utoljára színpadon A játék a kastélyban című darabban.

Most a színház azt közölte, hogy bár a népszerű előadást még idén tavasszal is műsorra tűzték volna, de a színész halála miatt leveszik a műsorról - írja a Blikk.

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy a 2024. március 1-jére meghirdetett, Játék a kastélyban című előadás elmarad. A színdarab a 2023/24-es évadban már nem kerül műsorra

- írták.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Máthé Zoltán, MTI/MTVA

Címkék:
gyász, halál, színész, szórakozás, elhunyt, színház, nemzet színésze,