Óriási változás sokak kedvenc tehetségkutatójában: távozik a zsűriből a népszerű énekesnő

Pénzcentrum2023. december 31. 18:02

Megújult zsűrivel tér vissza a televíziók képernyőire A Dal 2024-es évada. A Blikk értesülése szerint ugyanis igaznak bizonyult, hogy Wolf Kati helyét az egykori tinibálvány, Szandi veszi majd át a műsorban.

Biztossá vált, hogy Pintácsi Alexandra, azaz Szandi veszi át Wolf Kati helyét A Dal 2024-es évadának zsűripultjában – írja a Blikk. Ezzel biztossá vált, hogy a Duna TV tehetségkutatójában bár legutóbb Ferenczi György, Egri Péter, Mező Misi és Wolf Kati foglaltak helyet az ítészi székekben, ám Mező és Wolf jövőre már nem lesznek láthatók a műsorban.

Izgatottan várom a műsort, egészen más szemszögből fogom nézni a versenyzőket, és mindegyik dalnak drukkolok majd. Az biztos, hogy amelyik produkció bekerül az adásba, az nagy hatással volt ránk az előzsűrizésnél

– mondta a hírre reagálva Szandi, aki azt is elárulta, hogy rendkívül sokrétű zenei anyagot hallgattak meg, és a zsűri számára is nagy kihívás volt dönteni az előválogatóba jutott 60 dalról.

Az MTVA közleménye szerint egyébként a soron következő évad merőben eltér majd a korábbiaktól, ugyanis az extra fordulóban, az előválogatóban összesen 60 előadás mutatkozik majd be, a zsűri döntése alapján pedig 40-en juthatnak majd tovább. A továbbjutó dalok az elődöntőben crossover hangszerelést kapnak, a döntőben pedig szimfonikus verzióban hangoznak majd el.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A győztes pedig a nemzetközi Hansa Studios-ban, Berlinben készítheti el új lemezét a stúdió szakembereivel.

Címkék:
televízió, mtva, változás, szórakozás, dal, zsűri, tehetségkutató, tévéműsor,