Minden kiderült a magyarok pornó nézési szokásairól: erre kerestünk rá legtöbbször

Pénzcentrum2023. december 18. 09:01

Magyarországon a legkeresettebb műfaj a leszbikus és nem vagyunk a 20 legnagyobb pornófogyasztó ország között - derült ki többek között a Pornhub 2023-as évértékelőjéből. Eszerint a 2023-ban - csakúgy mint az elmúlt években - a hentai volt a legkeresettebb kifejezés a portálon, a legnagyobb fogyasztónak pedig az Egyesült Államok bizonyult.

Magyarországon a leszbikus pornó a legnépszerűbb, de nem vagyunk a húsz legnagyobb pornófogyasztó nemzet között – többek között ez is kiderült a Pornhub 2023-as évértékelőjéből, melyet a Telex szemlézett. A világ leglátogatottabb pornóoldala tizedik alkalommal osztotta meg a legérdekesebb statisztikákat a pornónézési szokásokról.

Az Insights csapata és a Pornhub statisztikusai minden évben több milliárd látogatásból származó adatot fésülnek át, hogy kiderítsék, milyen tartalmak határozták meg az év ízlését.

Ahogy az elmúlt években, úgy 2023-ban is a hentai volt a legkeresettebb kifejezés világszerte, ami egyébként az eredeti értelme szerint perverzet jelent, és ezt a kifejezést használják a szexuális jeleneteket tartalmazó anime- és mangafilmekre is.

A hentai után amúgy a MILF (szexuálisan vonzó, idősebb nők) volt a második legkeresettebb kifejezés 2023-ban, míg a harmadik legnépszerűbb kifejezés a leszbikus volt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A dobogósok után pedig lássuk a Pornhub 2023-as toplistáját a legnépszerűbb keresőszavakról:

  1. hentai
  2. MILF
  3. leszbikus
  4. japán
  5. filippínó nő (pinay)
  6. anál
  7. ázsiai
  8. latina
  9. nagy fenék
  10. mostohaanya (stepmom)

A legnagyobb pornófogyasztó országok listáját az Egyesül Államok vezeti, utánuk a Fülöp-szigetek következik, míg a harmadik helyre Franciaország futott be. Ahogyan azt már említettük, ebben a toplistában Magyarország nem szerepel, ugyanakkor a régiós országok közül Lengyelország (12. helyezés) és Ukrajna (15. helyezés) igen.

Címkék:
internet, magyarország, film, szex, legnépszerűbb, szórakozás, felnőtt,