Érkeznek az új sorozatok a Story4 csatornára: ezekről senki sem akar lemaradni

Pénzcentrum2023. november 21. 22:32

Magyarországon eddig még nem sugárzott sorozatokkal dobbant a Story4 csatorna. Érkezik 'A rossz kislány csínytevései', a 'Madame Blanc nyomoz', a 'Szélhámosok' és a 'Borászok közt'- tette közzé a csatorna közleményében. 

A Network4 csoport szórakoztató csatornáján, a Story4 képernyőjén mutatkozik be A rossz kislány csínytevései című, 2022-ben készült tíz részes minisorozat, amelyet a Nobel-díjas író, Mario Vargas Llosa regénye alapján készült – írja a médiacsoport keddi közleményében.

A történet több mint negyven évet ölel fel. A kalandvágyó Arlette és lázadó szerelme, Ricardo először Peruban találkoznak, majd folyamatosan összehozza őket az élet Párizstól Tokióig, Londontól Havannáig. Közben pedig zajlanak a forradalmak, ideológiák és érzelmek dőlnek meg. Az érzelmes történet vasárnapokként este 8 órakor lesz látható. 

Madame Blanc nyomoz egy „cosy mystery” műfajú sorozat, amely egy átlagosnak tűnő angol párról szól. Jean és Rory White régiségeket árul, az üzlet jól megy, vehetnek is egy kis házikót Dél-Franciaországban. Amikor a férfi váratlanul meghal, egymást követik a különös sorscsapások. Jean beköltözik a francia házikóba és nyomozni kezd férje halála ügyében, és megdöbbentő felfedezéseket tesz. Ez a sorozat szombatonként 22 órától lesz elérhető a csatornán. 

Szélhámosok főszereplője egy ifjú pár: a nő (Cata) a művészethez ért, a férfi (Yago) az eladáshoz, ketten együtt pedig kiváló műkincshamisítókká képezik ki magukat. Egyikük sem így képzelte el az életét, mégis úgy döntenek, hogy a bűn útjára lépnek. Míg az átlagos hamisítók híres műveket koppintanak le, ők olyan képeket kreálnak, amelyek soha nem is léteztek. A sorozat minden szombaton este 8-tól lesz látható. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Borászok közt című sorozat főszereplői a borhoz nem értenek, a vidéket nem ismerik és egymással sincsenek mindig egy hullámhosszon, de Daisy és Louis vállvetve küzdenek a birtok fenntartásáért és a szomszédos borászat ármánykodása ellen, a sorozat minden vasárnap 22 órakor lesz adásban. 

 

Címkék:
csatorna, televízió, borászat, hétvége, sorozat, nyomozás, szórakozás,