Súlyos dolog derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról: ezt mindeddig csak a legszűkebb család tudhatta

Pénzcentrum2023. november 10. 19:30

Tóth Gabi tisztázni igyekszik magát, de a sztárséf barátja most érdekes új dolgokat árult el.

Mint a Pénzcentrum is többször beszámolt róla, az énekesnő Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor sztárséf néhány hónapja úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. A pletykák szerint Gabi hűtlensége vetett véget a sok éven át tökéletesnek tűnő házasságnak, maga az énekesnő szerint azonban ő csak a szakítás kimondása után kezdett új kapcsolatba.

A Blikknek most Krausz Gábor közeli barátja - aki nevét nem vállalta - öntött tiszta vizet a pohárba. Mint elmondta, a sztárséf maga is sokáig küzdött azért, hogy a házasság fennmaradhasson, és nagy kudarcként élte meg, hogy végül nem sikerült.

Nemcsak Gabi volt az, aki próbálta rendezni a közös dolgait, Gábor ugyanúgy harcolt. Neki ez a család volt a mindene, és számításba se jöhetett nála az a forgatókönyv, hogy feladja a házasságát. Szerette a feleségét, imádja a kislányát, és hitt abban, hogy megoldhatják a problémáikat. Bármire képes lett volna ezért

- mondta a barát a bulvárlapnak. Azt is hozzátette, hogy Krausz Gábor a legvégsőkig igyekezett rendbehozni a dolgokat, de végül maga is belátta, hogy ez reménytelen.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Egészen addig kitartott, amíg nem látta, hogy a felesége egy másik férfihoz kezdett közeledni. Nagyon fájt neki, és akkor vált számára világossá, hogy ennek a házasságnak valóban vége. Nem sokkal később tette közzé az erről szóló posztját is, mivel nem akarta tovább húzni a dolgokat. Ott sem véletlenül említette meg a »fricska« szót

- árulta el a séf barátja.

Címkék:
házasság, celeb, válás, celebek, szórakozás, bulvár, barát, sztárok, házasságkötés,