Meglépte a Vodafone: ehhez a korlátlan netezéshez már előfizetés sem kell, feltöltőkártyával is működik

Pénzcentrum2023. november 8. 17:01

Előfizetési kötelezettség nélkül, 30 napon keresztül biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása.

A Vodafone Magyarország 2023. november 3-tól feltöltőkártyás ügyfeleknek ajánl új szolgáltatást: 12 990 forintért korlátlan belföldi adatforgalmat és korlátlan belföldi beszélgetést, valamint EU roaming környezetben felhasználható 33 GB roaming adatkeretet biztosít az igénylés kezdetétől számított 30 napig. A szolgáltatás a 30 napos időszakot követően automatikusan megszűnik, tehát nem von magával ismétlődő fizetési kötelezettséget.

A Vodafone az új adat- és beszédopcióval azokat az ügyfeleit kívánja segíteni, akiknek csak egy-egy hónapban van szükségük nagy mennyiségű belföldi forgalomra, vagy szívesen próbálnák ki a korlátlanság élményét előfizetési kötelezettség nélkül.

A korlátlan adatforgalom és telefonálás lehetőségét a My Vodafone mobilapplikáción keresztül vagy SMS-ben aktiválhatja minden feltöltőkártyás ügyfél. Az ajánlatról bővebb információ a Vodafone Magyarország honlapján érhető el.

Címkék:
roaming, telefonálás, adatforgalom, feltöltőkártya, vodafone magyarorszag,