Csúnyán lehúzta Moldován András burgerezőjét a magyar gasztroinfluenszer: ezt nem teszi zsebre a Cápák között nagyágyúja

Pénzcentrum2023. szeptember 11. 13:55

Letesztelte a Jack's Burger kínálatát Sallai Márk, a YouTube-on ismert gasztrovideós. Moldován András étteremláncának egyre kevesebb egysége van, és már a Cápák között intrójában sem említik már, hogy ő a tulajdonosa.

Letesztelte a Jack's Burger kínálatát Sallai Márk, a YouTube-on ismert gasztrovideós: mint a felvezetésben emlékeztet a Cápák között intrójában már nem is említik meg, hogy az étteremlánc tulajdonosa Moldován András, a műsor egyik befektetője. Emellett pedig a vállalatnak egyre kevesebb étterme van a fővárosban.

Sallai kíváncsi volt rá, mi is lehet annak az oka, hogy mára miért csak két Jack's Burger éttrem maradt talpon, azok sem a belvárosban, hanem két Auchan-áruház üzletsorán. Árak tekintetében nem lehet panasz az éttermekre 2200 és 2700 forint között árulják az alap burgereket - netről rendelve, úgyhogy ebben benne van a csomagolási díj is.

A videós négyfajta burgert tesztelt le, és mint elmondta, kinézet alapján rosszabbra számított. Viszont a szimpla lyoni burgernek a bucija száraz volt, és a szósz miatt "retró hangulatú" volt a burger, nem volt egy nagy ízélmény, tette hozzá. A rántott húsos burgernek is az volt a baja, hogy a kevés szósz miatt elég száraz volt a zsömle, egyébként pedig semmi extra, egy szimpla rántotthúsos szendvics. A crispy burgerben kevesebb volt a bacon, mint amit ígértek bele az étlapon. És nem sütötték ki rendesen a szalonnát. A duplahúsos burgerrel sok gond nem volt.

Valami szószokkal kellene extrázni, és akkor ez egy jó étterem lenne

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- foglalta össze.

Címkék:
étterem, hamburger, szórakozás, termékteszt, kínálat, youtube, cápák között, burger, cápák,