Itt vannak az Eurojcakpot friss nyerőszámai: három magyar is milliós nyereménnyel ébredt

Pénzcentrum2023. szeptember 9. 09:59

Péntek este sorsoltak az európai szuperlottón. Lássuk, elvitte-e valaki a főnyereményt!

Ismét kihúzták az Eurojackpot pénteki nyerőszámait. Az Eurojackpoton egy mezőben az 50-ből 5, illetve 2 bónusz számot kell megjelölni. Nyeremény akkor jár, ha legalább 2+1 találatot elértünk, a főnyeremény természetesen 5+2 találatnál lehet a miénk.

Az Eurojackpot pénteki nyerőszámaiért görgess lejjebb!

Az Eurojackpot 36., heti, pénteki nyerőszámai a következők:

21; 29; 31; 46; 49; 5; 6

Az Eurojackpoton telitalálat ezen a pénteki sorsoláson nem volt, így a főnyeremény kedden már 47 millió euró, átszámítva 18,1 milliárd forint lesz.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A magyarokra most nem igazán mosolygott le Fortuna, kivéve talán azt a 3 játékost, akik a legmagasabb magyarországi nyereményt, fejenként 2 190 635 forintot vihet haza volt, nekik. 4+2 találatuk volt. 4+1 találata Magyarországon 11 szerencsevadásznak volt, ők egyenként 124 660 forintot nyertek. A magyarok közül még nagyjából 12 ezren nyertek kisebb vagy nagyobb összeget pénteken az Eurojackpoton.

Igaz ugyanakkor, hogy szerte Európában sem volt most nagy nyereményeső: a főnyeremény most sem talált gazdára.

Címkék:
főnyeremény, eurojackpot, péntek, magyar, nyerőszámok, szórakozás, friss, nyerőszám, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,