Kvíz: Mikor ünnepeljük a magyar forint születésnapját?

Pénzcentrum2023. augusztus 2. 07:30

Tudod a választ a címben megfogalmazott kérdésre? Ne habozz, töltsd le a Pénzcentrum mobilalkalmazását, és válaszolj helyesen, hogy részt vehess a sorsoláson. Értékes nyermények várnak, egy jó válasszal dupla esélyed van: napi és heti nyerményt is kisorsolunk!

Értékes napi és heti nyeremények várnak 2023. július 10-től, 4 héten át azokra, akik letöltik a Pénzcentrum mobilalkalmazását, és helyesen válaszolnak a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpontban feltett kérdésekre. A játék során minden nap napi győztest hirdetünk, és hetente kisorsolunk egy-egy főnyereményt is.

A 2023. augusztus 2-ai játéknap kérdése tehát a következő:

Válaszlehetőségek:

  • Július 1.
  • Augusztus 1.

Tudod a választ? Ne habozz, töltsd le a Pénzcentrum mobilalkalmazását, válaszolj helyesen, hogy részt vehess a mai és a harmadik heti sorsoláson is. Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A napi győztesek nyereménye:

  • 20.000 Ft értékutalvány az Accent Hotels szállodalánc szállodáinak valamelyikébe (kiállítástól számított 1 évig érvényesek, az igénybe vett szállodák szolgáltatási körétől függően reggelis vagy félpanziós ellátással)

A heti győztes nyereménye:

Az első, a második és a harmadik játékhét is már véget ért, de ne csüggedj, még 1 hétig tart a nyereményjáték a Pénzcentrum App-ban. Szólj a családtagjaidnak, barátaidnak és a kollégáknak is, hogy játsszanak az értékes nyereményekért! A Pénzcentrum App nyereményjátéka tehát még 1 hétig tart, az alábbi főnyereményeket sorsoljuk még ki:

  • 4. játékhét főnyereménye: 2 fő 2 éjszaka pihenés a Hotel Narád & Park szállodában (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)

A játék menete:

  1. Töltsd le az INGYENES Pénzcentrum App-ot! (Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.)
  2. Válaszolj helyesen a napi kérdésekre, hogy részt vehess a napi és heti sorsolásokon.

További részletek és játékszabályzat ITT!

Címkék:
pénzcentrum.hu, nyeremény, sorsolás, mobilalkalmazás, játék, főnyeremény, app, nyereményjáték, applikáció, mobilapp, Pénzcentrum App,