Így csinálhatod meg pofátlanul olcsón az egyik legfinomabb nasit: villámgyorsan készen vannak ezek az egészséges a házi kekszek

Pénzcentrum2023. július 28. 08:15

A HelloVidék 3 szuper házi kekszet mutatott be kipróbált receptekkel, köztük cukormentesen, sőt, glutén- vagy tejmentesen elkészíthető variációkat is felsorakoztatunk.

A keksznél egyszerűbb édes (vagy sós) harapnivalót elképzelni is nehéz: bármilyen formában, nagyobb süteményként vagy falatnyi korongként, netán különböző formákkal kiszaggatva is elkészíthetjük őket, ráadásul bármilyen ízléshez alkalmazkodhatunk a receptek megvalósítása során. Amellett, hogy bemutatjuk a kekszkészítés rövid történetét, eláruljuk, hogy mit érdemes tudnunk a magyar kekszgyártásról, mi a tökéletes házi keksz titka, mitől lesz isteni ropogós, omlós a kekszünk, illetve mire érdemes odafigyelni, ha egy kekszrecept mentes (tipikusan glutén- vagy tejmentes) verzióját készítjük. Járjunk utána, hogyan készül az egyszerű vaníliás keksz (keksz alaprecept), a retro spirálkeksz, a tökmagos keksz (sós keksz recept), illetve a gluténmentes kókuszos keksz, alternatív liszttel. A HelloVidék most három remek receptet gyűjtött össze.

Ha kíváncsi vagy a receptekre és a kekszek rövid történetére, olvasd el a cikket a HelloVidéken!

 

Címkék:
gasztronómia, gasztro, hellovidék, hello vidék, gasztromesék,