Anyagi helyzetéről vallott Majka: Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne lépjünk fel nyáron

Pénzcentrum2023. július 3. 13:33

Jól sikerült az amerikai kiruccanás Majkáéknak, akik Kanadában is jártak. Ugyanakkor a rapper elismerte: rengeteg pénzt szórtak el, ezért nem engedheti meg magának, hogy ne lépjen fel sehol a nyáron.

Idén a Dimitri Vegas & Like Mike nevű elektromos zenét játszó együttes előtt lépett fel Majka a Balaton Soundon, a rapper furcsának találta, hogy a nagyszínpadon léphet fel, mivel teljesen más műfajt képvisel, mint a többi előadó. "Nem is tudom, ha az emberek eljönnek, akkor ránk jönnek-e el, vagy a Dimitri Vegast várják, és előbb jönnek" - fogalmazott.

Az Indexnek azt is elmesélte, nagyon jól telt az amerikai kiruccanásuk, és Kanadában is voltak a családdal:

Elköltöttünk egy raklap pénzt, tehát nem engedhetem meg magamnak, hogy ne lépjünk fel nyáron valahol. Vissza kell szedni a pénzt

- mondta.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA

Címkék:
utazás, balaton sound, pénzügyek, majka, fellépés, szórakozás, koncert, amerikai,