Ismét színpadra állt Gálvölgyi János: így fogadta a közönség a visszatérő színészt

Pénzcentrum2023. június 19. 21:10

Percekig tapsolt a nézőtér, amikor Gálvölgyi János öt héttel súlyos betegsége után először színpadra lépett - derült ki az RTL műsorából. A színész május 8-án a Rózsavölgyi Szalon a Végszó című előadásban játszott utoljára a súlyos betegsége előtt, most hétvégén állt újra színpadra az újpesti UP Rendezvénytérben. Mindkét este a Pintér Béla és Társulata Marshal Fifty-six című előadásban játszott, és színpadra lépésekor mindkét alkalommal akkora taps fogadta, ami percekre megszakította az előadást.

Nemcsak a közönség és a kollégák, de Gálvölgyi János maga is nagyon várta visszatérése napját,  de nem tagadta, hogy a szokottnál is nagyobb drukk volt benne. Különösen a hangja miatt, ami beszéd közben még nem a régi. "Döbbenetes volt számomra, hogy tényleg elképesztő szeretettel fogadtak a nézők. Egész megható és hosszas volt. Utána meg kellett szólalnom, de nem tudtam, hogyan szól a hangom a színpadon, attól tartottam, hogy nem tudok megszólalni" – vallotta be a színész.

Meg kell mondjam, irgalmatlan stressz volt rajtam, nem irigylem a családomat, akik ebben éltek már. Azt mondták, hogy ez a hangi dolog sokáig eltarthat és döbbenetes volt, hogy a színpadon megszólalva rögtön szólt a hangom – ha meg így beszélek, akkor még nem az igazi

– mondta el Gálvölgyi János. A szöveget nem kellett frissítenie, minden mondatra pontosan emlékezett, amit még a kórházban fekve is tesztelt. A színésznek legendás memóriája van.

Azt akartam, hogy olyan állapotban legyek, hogy ne azt mondják, hogy «jaj szegény, ennek nem kellett volna», mert akkor abba kell hagyni. Abban a pillanatban, ígérem mindenkinek, ha megérzek egy ilyet magamon meg a nézőkön, akkor soha nem megyek többet színpadra

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

– mondta a színész, akinek jól esett a szűnni nem akaró vastaps, de nem akart volna Gálvölgyi Jánosként reagálni rá. Sok terve van, ősszel újabb bemutatója lesz a Rózsavölgyi Szalonban, ahol Herendi Gábor rendezi majd. Hétfőn és kedden este pedig szintén Újpesten, a Kaisers TV, Ungarn című Pintér Béla-előadásban is láthatja a közönség.

Címlapkép: RTL Fókusz

Címkék:
egészség, színész, szórakozás, színház, visszatérés, gálvölgyi jános,