Gálvölgyi-ügy: itt van Pintérék fontos bejelentése, erre kevesen számítottak

Pénzcentrum2023. május 17. 14:00

Az ősszel induló évadban Pintér Béla társulatának tagja lesz a jelenleg kórházban lábadozó Gálvölgyi János. A színész akkor csatlakozik be a munkába, amikor egészsége engedi.

Az ősszel induló évadban Pintér Béla társulatának tagja lesz a jelenleg kórházban lábadozó Gálvölgyi János - közölte Pintér Béla és társulata a Facebook-oldalukon. Ismert, a színész első kérdése az volt, miután felébresztették a mélyaltatásból, hogy "ugrott-e a Pintér Béla", utalva arra, hogy a társulattal dolgozott volna a közeljövőben.

Tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is. A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségi állapota lehetővé teszi

- írták. Gálvölgyi eddig is játszott a társulat néhány darabjában, de hivatalosan nem volt annak a tagja. Közölték, hogy nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six, illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartják majd meg. 

Címkék:
egészség, kórház, betegség, színész, szórakozás, színház, gálvölgyi jános,