Friss hírek a kórházból: még mindig nincs túl az életveszélyen Gálvölgyi János

Pénzcentrum2023. május 14. 09:01

A művész jól reagál a kezelésekre, de még fennáll a közvetlen életveszély. Közben a mentősök közül valaki rendszerszintű problémákról beszél.

Napok óta nem csitul a botrány akörül, hogy a közkedvelt színművészt, Gálvölgyi Jánost nem a mentő, hanem saját lányai szállították kórházba. Mint a Pénzcentrum is beszámolt róla: Gálvölgyi János a héten egyik reggel rosszul lett, lányai szerint félrebeszélt, és bár hívtak hozzá mentőt, az egy óra múlva sem jött ki érte, a diszpécser pedig rájuk tette a telefont.

Az RTL információi szerint Gálvölgyi továbbra is súlyos állapotban van, de jól reagál a kezelésekre. A közvetlen életveszély is fennáll még, de bizakodni talán már lehet. Közben megszólalt a a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének alelnöke, aki helyeselte a belső vizsgálatot, amit még azon a napon megkezdtek, mikor a botrány kipattant. Lengyel Tibor az RTL Híradójának elmondta: a súlyos létszámhiány is közrejátszhatott abban, hogy az eset így alakult.

Tizenegynéhány ilyen hely van az irányításon, fent Budapesten, ahol a 104-es felvevőknek kéne ülni, három ül ott

- fogalmazott az alelnök. Hozzátette azt is: a mentőszolgálat valamiéret sosem a rendszerszintű, hanem az egyéni hibát hangsúlyozza ki.

Soha nem láthattuk még, hogy egy vezető a mentőszolgálat részéről előállt volna, és azt mondta, igen, hibáztunk, a rendszerben van esetleg hiba. Tehát ez soha nem kerülhet szóba, mindig egy dolgozóban találják meg a hibát, és hát már ez is egy probléma

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- mondta még Lengyel Tibor.

borítókép: Soós Lajos, MTI/MTVA

Címkék:
egészség, BOTRÁNY, hírek, életveszély, mentő, szórakozás, mentősök, friss, művész, gálvölgyi jános,