Az ág is húzza a Fekete vonat rapperét: kifosztották a zenész otthonát, milliós a kár

Pénzcentrum2023. február 18. 11:02

Meglopták Beatet, polgári nevén Fehér Tibort a Fekete Vonat rapperét. A kár a Blikk információi szerint akár milliós is lehet.

A Facebook oldalán számolt be arról a rapper, Fehér Tibor, hogy az otthonából elloptak tőle két bőrkabátot, amelyeknek értéke egyenként fél millió forint a zenész szerint. Beat azt is elárult, hogy sejti, hogy ki lehet a tolvaj és a rendőrséghez fog fordulni, amennyiben nem kerülnek elő a kabátjai.

„Eltűnt 2 kabátom az otthonomból. Szeretném kijelenteni, hogy holnap reggel feljelentést teszek a rendőrségen. És igen... pontosan tudom, ki lopta el!! Ha reggelig nem kerül meg mindkét kabát, mindent elmondok a rendőrségen, amit tudok” - olvasható Beat közösségi oldalán, ahol arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy a kabátokat így megvásárolni – illetve eladni – is törvénybe ütköző.

A rapper arra kérte minden ismerősét, hogy aki tud valamit a szóban forgó kabátokról, az azonnal vegye fel vele a kapcsolatot. A ruadarabok ugyanis nagyon értékesek, és nem utolsósorban ritkák: az egyik egy Paris Saint-Germain, a másik pedig egy Avirex-dzseki, amiknek darabja 500 ezer forint.

Loading...

Beatre egyébként mostanában különösen rájár a rúd. A Pénzcentrum is beszámolt nemrég arról, hogy a zenész hónapok óta munkásszállón él, ugyanis nem tud fenntartani egy albérletet jelenleg.

Címkék:
rablás, lopás, vonat, forint, facebook, kár, zenész, zenészek,