Tényleg börtönbe vonul Lagzi Lajcsi: Értem nem kell jönni, megyek magamtól!

Pénzcentrum2022. december 10. 18:02

Lagzi Lajcsi pere nem rég zárult, ahol letöltendő börtönbüntetést kapott a zenész. Galambos Lajos most a Bors-nak nyilatkozott, ahol elmondta, nem adja fel.

Galambos Lajost másodfokon 3 év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték lopás és egyéb bűnök elkövetése miatt. A bíróság kimondta, hogy a zenész és társai éveken át lopták az áramot, a vizet és a gázt is a cége által épített lakókarkban, és Galambos Lajos birtokán egyaránt. Bár a zenész nem volt jelen az ítélethirdetésen, de védőjének elmondta, hogy az ítélet szerinte nonszensz, és csak példát akarnak vele statuálni az energiaválság miatt.

Amint megkapjuk az írásos ítéletet és az indoklást, beadjuk a keresetet a Kúriához. A történelemből számos kisebb és nagyobb jogi tévedést ismerünk és az én ügyem is erről fog elhíresülni – mondta el Lagzi Lajcsi a Bors megkeresésére. Azonban mindezek ellenére felkészült a bezártságra:

Értem nem kell jönni, megyek magamtól! Aztán ahogyan az előzetesből is, onnan is kijövök majd

– tette hozzá, utalva arra, hogy nem kíván hosszan a börtönben tartózkodni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A zenész az írásba foglalt ítéletet 60 napon belül fogja postán megkapni, míg a börtönbüntetésre ítélt vádlottak a szerdai naptól számított három hónapon belül kapják meg a behívót a börtönbe.

Címkék:
börtön, lagzi lajcsi, galambos lajos, zenész, lagzi, bors, zenészek,