Nagy bajban van Berki Krisztián özvegye: miből él majd Mazsi?

Blikk2022. június 16. 18:03

Anyagi bizonytalanság is morzsolja Berki Krisztián özvegye, Renáta erejét. Nem csak néhai férje adósságait kell rendeznie, de egy leendő üzleti partnere is cserben hagyta: nem tudott várni rá tovább.

Berki Krisztián váratlan halálát követően özvegye, Berki Renáta igyekszik a férje után maradt adósságokat rendezni. A Blikk úgy tudja, az özvegy új lehetőségekkel is számolt a közeljövőben: egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, akihez lányát is hordta úszni.  A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

Egy a lapnak nyilatkozó ismerős szerint Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után.

Korábbi vállalkozása, egy cukrászda, amelyet szülei hagyományát folytatva nyitott Budapesten, már három éve bezárt, influenszerként a jövője bizonytalan.

 

Címkék:
berki krisztián, anyagi helyzet, özvegy, anyagiak, bizonytalanság,