Itt az Aldi bejelentése: bolti áron települnek ki idén a Szigetre, Voltra, Soundra

Pénzcentrum2022. június 10. 11:02

Idén is bolti árakon települ ki a legnagyobb magyar fesztiválokra az ALDI. Ott lesznek a Szigeten, Volton, Soudon, de a SZIN-en is.

Az ALDI immár hat éve debütált a Sziget Fesztiválon: az áruházlánc kifejezetten fesztiválozókra szabott pop-up boltjával települt ki Európa egyik legnagyobb zenei eseményére, amelyben élelmiszerekkel, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, helyben sült pékáruval várta a résztvevőket. Az üzletben a megszokott, alacsony bolti árakon vásárolhattak be a fesztivál látogatói - írja friss közleményében a diszkont. A fesztiválbolthoz kapcsolódóan felállított grillteraszon a diszkont szakácsai kérésre ingyenesen készre is sütötték az üzletben vásárolt termékeket.

2017-ben már a VOLT Fesztiválon és a Balaton Soundon is megjelent az ALDI kínálata. A Gyerekszigeten a családok játékos formában ismerkedhettek meg az üzletek felépítésével, a szurkolók pedig tavaly, a labdarúgó Európa-bajnokság során az Akvárium Klubnál kialakított szurkolói zónában találkozhattak az áruházlánc Foodtruckjával.

Érdemes tundi, hogy a júniusban megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválon, valamint az augusztusi Sziget Fesztiválon egy közel 300 négyzetméteres pop-up bolttal, a rendezvényre hangolt, több mint 250 árucikkből álló kínálattal – a friss élelmiszerek mellett a gondtalan fesztiválozáshoz szükséges non-food termékekkel – és Grill Zónával várja az áruházlánc a látogatókat. A Balaton Soundon és a SZIN-en a Grill Zóna mellett egy ingyenes ALDI Lounge is megnyitja kapuit a pihenni vágyók számára, ahol a zenéről saját DJ gondoskodik majd.

Címkék:
fesztivál, aldi, sziget, volt fesztivál, balaton sound, volt, sziget fesztivál, diszkontlánc, diszkontáruház, fesztiválok, diszkont áruház,