Váratlan bejelentés a közkedvelt magyar humoristától: ennyi volt, jó időre befejezi

Pénzcentrum2022. április 19. 13:04

"Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek" - mondta Dombóvári István, aki azt is bejelentette, jó időre visszavonul.

Ötödik önálló turnéján van túl aDombóvári István, aki ebből az apropóból interjút adott a Dumaszínház portáljának, amiben elárulta, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől.

Egy kicsit visszavonulok. Eddig úgy volt, hogy mire befejeztem egy turnét, már kész volt az új előadás, de most nincs. Úgyhogy egy picit örülök annak, ami eddig volt, és kicsit hátra kell dőlnöm. Igyekszem pihenni, feltöltődni. Most, hogy megint kinyílt a világ, lehet utazni, próbálok megélni új dolgokat és inspirációt gyűjteni. És remélhetőleg jövőre vissza fogok térni a hatodik estemmel

- magyarázta.

Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek. Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újratölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem. Remélem mihamarabb újra találkozhatunk a színpadon! Köszönöm a sok-sok éve tartó töretlen figyelmet, urambocsá' szeretetet!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- fűzte hozzá a Facebookon az interjúhoz.

Loading...

Címlapkép: Facebook

Címkék:
facebook, tévé, szórakozás, apa, visszavonulás, előadás, apaság,