Kitálalt a pénzügyeiről Alee: rengetegen mentek kérni, lehúzni az X-Faktor után

Pénzcentrum2022. április 1. 15:04

Rengetegen akarták lehúzni, sokan kértek pénzt az X-Fakor győztesétől. Alee most azt is elárulta, a környezetében lévőket ijesztő módon megmozgatta a pénz.

Bár örül annak, hogy most már van pénze, őt nem mozgatják meg annyira a bankók, mint a környezetében élőket - mondta Alee az RTL Reggeli című műsorában. Az X-Faktor legutóbbi győztese elmesélte, hogy a környezetében lévőket ijesztő módon megmozgatta a pénz.

Először sokkoló, aztán borzasztó, utána meg már inkább szánalmas kezdett lenni. Mindenki jött kérni, meg lehúzni, tök para volt. Más szemmel kezdtek nézni rám az emberek

– magyarázta a rapper.

Mint kifejtette, ő még mindig ugyanaz az ember, aki annak idején bement az X-Faktor castingjára, és elunta azt, hogy hogy a környezetében lévők másként kezelik.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Gyerekek, ez nekem nem megy! Én ugyanaz az ember vagyok, aki bejött az X-Faktorba a legelső válogatón, és én nem tudok sznob paraszt lenni, mert most körülöttem azok vannak. Nem tudok beilleszkedni ebbe a közösségbe.

Bár jelenleg abból élhet, amit a legszívesebben csinál, azt viszont bánja, hogy a verseny idején nem tudta elengedni magát. Azoknak, akik most jelentkeznének a tehetségkutatóba, azt tanácsolja, hogy készüljenek tisztességesen, de éljék meg a pillanatot - ő ezt nem tette, mert túlságosan hajtotta a versenyszellem.

Címkék:
pénz, nyeremény, x-faktor, lehúzás, énekes, győztes, rtl,