Itt a bejelentés: megszűnik két közkedvelt TV-csatorna Magyarországon

Pénzcentrum2022. február 11. 14:34

Március 24-én két csatorna is átalakul az Antenna Group magyarországi portfóliójában: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven lesz majd elérhető. Az új csatornák a szolgáltató közlése szerint hasonlóan "színes tartalmakkal" szórakoztatják" majd nézőiket, mint elődeik.

A SONY MAX helyére érkező VIASAT2 az Antenna Group szándékai szerint friss, fiatalos tévécsatorna lesz, ami leginkább a női közönséget lesz hivatott kiszolgálni különleges tartalmakkal. A nemzetközi felhozatalban a romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett új dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshowk várják a nézőket. 

A Sony Movie Channelt felváltó VIASAT FILM nevéhez hűen marad a filmes vonalnál: a csatorna a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereivel, klasszikus és kultikus filmekkel igyekszik majd bevonzani a nézőket, de tematikus hetekkel és filmmaratonokkal is próbálja majd színesíteni kínálatát. 

A két csatorna átalakulásával erősítjük az Antenna Group teljes hazai portfólióját és a VIASAT-családot, amely szinte minden műfajban magas színvonalú tartalmakat nyújt a nézőknek, legyen szó nemzetközi sikersorozatokról, filmekről és valóságshowkról vagy hazai tartalmakról. A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak

 – mondta Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

Címkék:
tv, csatorna, film, sorozat, nemzetközi, műsor, hazai,