Új hírek Schobert Norbi állapotáról: azonnal meg kellett műteni a fitnesszgurut

Pénzcentrum2021. augusztus 30. 14:44

Újabb részletek derültek ki Schobert Norbi rosszullétéről: a fitnesszguru sztrókot kapott a házuk előtt, helikopter vitte kórházba. A vizsgálatok után azonnali műtétet javasoltak az orvosok. Rubint Réka szerint azóta a férje jól van, nincs maradandó károsodása.

Újabb részleteket osztott meg Schobert Norbi állapotáról a felesége az Instagram-oldalán. Rubint Réka elmesélte, hogy a fitnesszguru minden előjel nélkül esett össze a házuk előtt, a szomszéd vette észre, hogy baj van és azonnal becsöngetett Rékához, majd mentőt hívtak.

A kiérkező mentősök a ház előtt stabilizálták a Norbi állapotát, és rövid időn belül megérkezett a helikopter is amely a kótházba vitte.

A diagnózis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban

- írta Rubint Réka.

Az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően sikerült stabilizálni Schobert Norbi állapotát, a koponya CT-t követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van

- közölte a fitnesszguru felesége.

Címkék:
kórház, mentők, műtét, instagram, sztrók, helikopter, schobert norbi,