Elárulta Verebes István: ennyit keresett, amikor toppon volt a Heti Hetes

Pénzcentrum2021. június 29. 15:21

Kiderült, mennyi volt Verebes István fizetése, amikor a Heti Hetes a csúcson volt. A Jászai Mari-díjas színész, rendező kifejtette azt is, őrült összeggel csábította volna akkoriban a TV2.

Elárulta Verebes István, hogy mennyit keresett, amikor a csúcson volt a Heti Hetes. A Jászai Mari-díjas színész, rendező, dramaturg, író, színházigazgató a Partizán vendége volt, és arról beszélt, hogy amikor a műsor a legsikeresebb volt, jött egy megkeresés a konkurenciától is:

a TV2-től jött egy ajánlat, azt mondták nekem, hogy menjek át az RTL-től, (...) azt ígérték, hogy 3 év alatt 80 millió forint üti a markomat a fizetésemen felül, valamilyen igazgatóság, kreatív grémium lett volna, aki kitalálja a csatornát

- magyarázta. Ennek kapcsán a műsor másik vendége, Galambos Lajos hozzátette, hogy akkoriban volt ezen kívül "fejpénz is" a TV2-nél, azaz ha valaki adásba került, megjelent a képernyőn, azt külön honorálták.

Mint Verebes István elárulta, akkoriban 1,5 millió forintot keresett a Heti Hetesben, így végül nemet mondott az ajánlatra, mert úgy érezte, nem tudja megszolgálni azt a hatalmas összeget - és kapzsi sem akart lenni, amúgy is jó volt a fizetése.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A pénz az nem csak, anyagi érték, az egy presztízs - mondta később Verebes, aki elmesélte, hogy annak idején hogyan tárgyalt a gázsijáról. Ha nem tudtak annyi pénzt fizetni, amennyit ő kért, akkor inkább ingyen elvállalta a felkérést, mert ahogy fogalmazott, "gombokért" nem megy el.

Címkék:
fizetés, rtl klub, tv2, gázsi, műsor, heti hetes,