Az örökbefogadás pénzügyi részéről vallott Lagzi Lajcsi: jól jár a kiszemelt

Pénzcentrum2021. május 8. 17:01

Lagzi Lajcsi most töltötte be a 60-at, és 70-72 éves koráig, azaz még 10-12 évig szívesen gondoskodna egy árva gyermeken. Ez lenne az ő örökbefogadása.

Lagzi Lajcsinak már a nagymamája is felnevelt örökbe fogadott gyermeket. Ez Lajcsinak annak apropóján fontos, hogy mint mondja, mostanra benőtt a feje lágya, 60 éves lett és

úgy gondolom, hogy a társadalmi szerepvállalás nagyon fontos

- emelte ki a Fókusz riportjában, annak apropóján, hogy arra készül, támogatni fog egy szegény, ám tehetséges gyermeket. Ahogy a műsorban elhangzik, ez lesz az ő „örökbefogadása”.

Ennek a dolognak a támogatására egyébként majd a zenei bevételeimet kívánom felhasználni, tehát nem a jogdíjakat, hanem a fellépési díjak egy részét. Amikor ezt megterveztem, úgy gondoltam, hogy 70-72 éves koromig valakit tudok jól támogatni, és én azt végigviszem, és ezt koncepciózusan csináljuk, akkor azt gondolom, hogy tettem valami jót is

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- vallott Galambos Lajos az „örökbefogadási” céljairól. És hogy milyen támogatást tudna elképzelni a mulatós legenda: tandíj, ruházkodás, albérlet, utazási költségek, ezek mind beleférnének abba, amit Lajcsi 10-12 évig szeretne biztosítani a „fogadott gyermekének”.

Galambos Lajos ugyanakkor ezzel kapcsolatban nem vár jelentkezőket, ugyanis nemrég járt egy gyermekotthonban, és úgy tűnik, máris megvan, akit támogatni fog. A riport azzal zárul, hogy a muzsikos reméli, példáját sokan követik majd.

Címkék:
örökbefogadás, lagzi lajcsi, galambos lajos,