Átverés: így készülnek a reklámfotók a valóságban - képeken a leleplezés

Mr. Lájk2017. június 28. 12:31

Mostanra már a legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy amit a reklámokban látunk, csak illúzió, a valósában nem létező dolgokkal próbálnak minket vásárlásra ösztönözni. Öt képpel rántjuk le a leplet az átverős reklámképekről .

Az egy dolog, hogy a gyorséttermek szendvicsei kevésbé vonzóak, mint a reklámokban összeállított ételek. Vannak azonban olyan átverős trükkök, amikkel olyan hatásokat érnek el, amelyek a valóságban nem is léteznek. Persze mire bemegyünk a boltba, hogy megvegyük a terméket sokszor már nem akarunk kihátrálni a dologból, és végül ránksózzák az egyébként nem is olyan vonzó terméket.

Hogyan készítik az átverős reklámképeket?

Az autó nem is a tengerparton, hanem a terepasztalon megy végig:

A rejtelmes füstöt egy e-cigi szolgáltatja:

A frissen sült étel gőzeit egy párásító adja:

Az esküvői képhez a vízcseppeket egy ember köpése adja:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az ötvenes évek utcaképe csak a terepasztalon létezik:

 

Címkék:
hamisítás, átverés, reklám, fotózás, hirdetés, lájk, utcakép,