Megszólalt a leégett hotel vezetősége: ezt üzenték a Silvanus tragédiája után

Pénzcentrum2024. március 9. 18:56

Kora délutánra sikerült megfékezni a lángokat, és a vezetőség szerint nagyon sok támogató üzenetet kapnak. A hogyan továbbról azonban csak később értesítenek mindenkit.

Elektromos tűz ütött ki szombaton délelőtt Visegrádon, a fenséges panorámát nyújtó Silvanus Hotelben. Mint korábban is beszámoltunk róla, sérültekről egyelőre nem tudni, de fél Pest megye tűzoltói segítettek abban, hogy a lángok ne terjedjenek tovább. Az épület negyedik emelete szinte teljesen a tűz martalékává vált.

A hotel vezetősége a Facebookon üzent, miután a lángokat már sikerült körülhatárolni. Mint posztjukban írták: mindenkit biztonságban evakuáltak, és megköszönték a támogató üzeneteket is.

Sajnálattal jelentjük be, hogy szállodánk 4. - legfelső emelete a délelőtt során kigyulladt. “Szerencsére” a szállodában tartózkodó vendégeket és személyzetet sikerült biztonságban evakuálnunk! Hálásan köszönjük a telefonos, e-mailes megkereséseket arról, hogy mellettünk állnak a bajban is! A továbbiakról hamarosan tájékoztatjuk Önöket!

- írták.

Loading...
Címkék:
szálloda, tűzoltók, támogatás, facebook, hotel, tűz, tűzvész, leégett,