Megmutatta pesti luxuslakását Cinthya Dictator: fényűző környezetben élnek Molnár Tamással + videó

Pénzcentrum2024. március 8. 20:09

Megmutatta csodás otthonát a híres fotóművész, Cinthya Dictator, ahol párjával, Molnár Tamással élnek. Az ingatlant a pár nemrég újíttatta fel és saját tervezésű bútoraik is helyet kaptak benne.

Igazi luxuskörülmények között él Gombos Cintia Mercédesz, azaz Cinthya Dictator, fotóművész és párja, Molnár Tamás, énekes. Az előszobából, konyhából és hálószobából (és feltehetően fürdőből) álló lakás látszólag nem óriási (azért nem is egy garzon), a berendezése viszont igazán pazar. Cinthya és Tamás nemrég újíttatták fel és saját tervezésű bútorok is helyet kaptak benne.

Az alábbi, nemrég közzétett videóból jobban megismerhetjük Cinthya Dictator ás Molnár Tamás közös otthonát:

Azt nem tudjuk, hogy bérlemény vagy saját tulajdonukban van-e, egy biztos, aki saját lakást újítana fel idén, az nincs könnyű helyzetben. Mint korábban megírtuk, jelenleg 23,5%-kal alacsonyabb az építőipar rendelésállománya, mint egy évvel ezelőtt.

Az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül. Minden alágazatban a fizetőképes kereslet csökkenése várható, hangsúlyozta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnöke. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az építőanyagok árainál 2024. év első felében stagnálást vár a szervezet, 2024. év második felétől enyhe árnövekedést. 

A lakásépítés területén kiemelten fontos lenne az MNB zöld otthonteremtési programjának újraindítása, mely a magasabb inflációs környezetben is kedvező kamatozású hitellel segíti a lakásépítést. 2024. július 1-től csak a magasabb energetikai elvárásoknak megfelelő lakóingatlanok kaphatnak használatbavételi engedélyt. E jogszabályi megfelelés miatt még energiatakarékosabbak lesznek az átadásra kerülő lakóingatlanok.

Címkék:
otthon, lakás, lakásvásárlás, ingatlan, Budapest, videó, lakásfelújítás, luxus, főváros,