Vétek kihagyni, ha házat, lakást vennél: idén csak egyszer van ilyen lehetőség

Pénzcentrum2021. szeptember 17. 15:30

Ha éppen most szeretnél váltani, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozol, akkor érdemes kilátogatni a Lakás 2021 Kiállításra, amit idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban szervez a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között.

A koronavírus következtében átmenetileg leálló gazdaság az ingatlanpiacot is megrázta. Sok a kérdés, sok a bizonytalanság, épp ezért ha valaki kíváncsi a lakáspiac, lakásárak alakulására, érdekelné a legégetőbb építőipari kérdések, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozik, és szeretné tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, annak mindenképp érdemes kilátogatnia a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontba egy hét múlva, szeptember 24-e és 26-a között.

A Lakás Kiállítás az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várja a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett használt lakások közül is válogathatnak, nem utolsó sorban pedig segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb hitelkonstrukciók és állami támogatások megtalálásban is.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

Metrodom, Cordia, Biggeorge Property, Lake11 Home&Park by Atenor, a Duna Pearl, az iDOM vagy a Budai Walzer Lakópark

A felsorolás nem teljeskörű, továbbá a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A lakáspiac legfontosabb kérdéseire keressük a választ

Szeptember 25-én érdemes részt venni a Portfolio Lakás Klubon is, ahol szakértők segítségével lehet bepillantást nyerni a lakáspiac, lakásárak alakulásába, a lakáspiacot érintő változásokba, méghozzá fejlesztői szemmel, és azok, akik új építésű ingatlanba szeretnének költözni, hasznos tippeket is kapnak majd a vásárláshoz.

A rendezvény ingyenes, de a hatályos kormányrendelet értelmében a belépésre kizárólag koronavírus ellen védett személyek jogosultak. A Portfolio Lakás Klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen az oldalon a Jelentkezés gombra kattintva lehet megtenni.

Címkék:
lakás, ingatlan, lakáspiac, ingatlanpiac, lakás kiállítás,