Jó tudni: így változik a szemétszállítás rendje a hosszú hétvégén Budapesten

Pénzcentrum2021. augusztus 18. 20:14

Ismertette az FKF Zrt., hogy miként alakul a munkarendjük az augusztus 20-i hosszú hétvégén. Aki a hulladékudvarok szolgáltatásait venné igénybe, annak is érdemes megnézni a nyitvatartást.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan az FKF Nonprofit Zrt. munkarendje is megváltozik. A cég közölte, miképpen alakul majd a szemétszállítás rendje az érintetteknél a hosszú hétvége alatt.

2021. augusztus 19. (csütörtök): A hulladékszállítást a szokásos csütörtöki menetrend szerint végzik.

Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaik és lakossági hulladékudvaraik hétköznapi munkarend szerint tartanak nyitva, személyes- és telefonos ügyfélszolgálataik 12:00-ig fogadják az ügyfeleket.

2021. augusztus 20. (péntek): A hulladékszállítást a szokásos pénteki menetrend szerint végzik.

Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaik és lakossági hulladékudvaraik, valamint ügyfélszolgálati irodáik zárva tartanak.

2021. augusztus 21. (szombat): A hulladékszállítást a szokásos szombati menetrend szerint végzik.

Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaik, illetve ügyfélszolgálati irodáik zárva tartanak. Lakossági hulladékudvaraik közül az alábbi, kiemelt forgalmú udvaraik tartanak nyitva:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • XV. kerület Károlyi Sándor út 166.
  • XVI. kerület Csömöri út 2-4.
  • XVIII. kerület Besence utca 1/a.
  • XXII. kerület Nagytétényi út 335.

8:00 – 16:30 között.

2021. augusztus 22. (vasárnap): A hulladékszállítást a szokásos vasárnapi menetrend szerint végzik.

Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaik, illetve ügyfélszolgálati irodáik zárva tartanak. Lakossági hulladékudvaraik közül az alábbi, kiemelt forgalmú létesítmények ezen a napon is a budapestiek rendelkezésére állnak:

  • XV. kerület Károlyi Sándor út 166.
  • XVI. kerület Csömöri út 2-4.
  • XVIII. kerület Besence utca 1/a.
  • XXII. kerület Nagytétényi út 335.

8:00 – 16:30 között.

Címkék:
menetrend, szemétszállítás, hosszú hétvége, fkf, augusztus 20, nyitvatartás, fővárosi szemétszállítás, hulladékudvar,