Temérdek magyar már így fizeti a rezsiszámláját: rengeteget spórolnak vele

Pénzcentrum2020. augusztus 18. 21:02

2020 nyárára az NKM Energia ügyfeleinek már közel egyharmada használja a papírmentes, környezetkímélő E-számlát és választotta a kényelmes elektronikus fizetési megoldásokat.

Az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. áram -és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál, több mint 4,2 millió ügyfele számára, országszerte. A tavalyi év végére az NKM Energia elérte az egymillió E-számla regisztrációt, amely azóta ötödével tovább bővült, ezzel jelentősen hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az egyik legnépszerűbb digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amelynek segítségével sokkal gyorsabban hozzájutnak számláikhoz az ügyfelek. Az igénylés csupán pár kattintással elérhető. A számlákat bármikor megtekinthetik, elektronikusan tárolhatják, valamint akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik az NKM weboldalán.

Az NKM Energia Zrt. ügyfelei mind a földgáz, mind az áramszolgáltatás vonatkozásában egyaránt díjmentesen igényelhetik a kényelmes elektronikus számlázást. A számlák bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással kiegyenlíthetők, valamint az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu e-mail címekre is kezdeményezhetik az átutalást.

Mindkét applikációban lehetőség van a kártya mentésére, így nem szükséges minden befizetés alkalmával újra megadni. Bármikor törölhetik, módosíthatják, vagy új bankkártyát is rögzíthetnek az ügyfelek. Ezek az adatok, kizárólag az ügyfél és a bank között létrejött megállapodás során használatosak, harmadik fél részére nem kerül átadásra.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az elektronikus földgázszámlát és az elektronikus áramszámla értesítőt, e-mail üzenetben küldjük az ügyfelek részére, így a számlakiegyenlítés várakozás, és sorban állás nélkül kezdeményezhető.

Címkék:
otthon, gáz, pénzcentrum.hu, számla, rezsi, villany, számlázás, nkm áram, nkm.hu, nkm energia, nkm energia zrt,