Pang a piac: most szállodai szobát is kivehetsz egy albérlet áráért

Pénzcentrum/Index.hu2020. április 15. 09:45

A hagyományos kereslet teljes elapadása miatt egyes szállodák hosszabb távra próbálják meg kiadni a szobáikat.

Az Ingatlan.com múlt heti adataiból már látszott, hogy robbanásszerűen nő az albérletek kínálata, ráadásul az árak is fokozatosan egyre lejjebb csúsznak - számol be az Index.

Apróhirdetésként megjelentek olyan tulajdonostól kivehető, tégla építésű lakás kategóriájú lakások, melyek valójában a képek alapján inkább emlékeztet szállodai apartmanszobára.

Egy telefonhívás után aztán kiderült, hogy egy budai szálloda turisták híján most a szokásosnál hosszabb távra adnák ki az egységeit.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
otthon, lakás, albérlet, airbnb, kiadó, albérlet árak,