Elindult a Lakás 2019: több ezer új ingatlan várja az érdeklődőket a hétvégén

Pénzcentrum2019. október 11. 10:05

A Lakás 2019 olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól. Az őszi lakásexpo a Hungexpo F pavilonjában ismét tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat.

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők az kiállításon, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán.

Érezzük, hogy az érdeklődés felfokozott, nem véletlen, hogy a Lakás 2019 Kiállításon az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várjuk a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett válogathatnak a használt lakások közül, és természetesen hasznos tanácsokat is kaphatnak a vásárláshoz, például a hitelekről vagy a családtámogatásokról

- mondta Hegedűs Katalin főszervező, a Portfolio Csoport rendezvényigazgatója.

A főszervező tájékoztatása szerint a Hungexpón pénteken és szombaton este 6-ig, vasárnap pedig 17 óráig várják a látogatókat. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Támogatott tartalom

A cikk megjelenését a Lakás 2019 Kiállítás támogatta.

Címkék:
lakás, ingatlan, újlakás, lakásvásár, lakástakarék pénztár, lakástakarék 2019, lakás kiállítás,