A legfontosabb új projektek és milliós nyeremény vár a Lakás 2019-en (x)

Pénzcentrum2019. szeptember 24. 12:00

Dübörög a lakásvásárlás őszi csúcsszezonja. Kimondottan izgalmas projekteket találhatunk szerte Budapesten, és a vidéki városokban is színvonalas az újlakás-kínálat. Nem véletlen, hogy egy ideje már újra a mindennapi közbeszéd része, hogy mi történik a lakáspiacon, és hogy mikor durran már ki újra az a bizonyos "lufi".

Szakértők szerint nem érdemes késlekedni a tervezett új lakás megvásárlásával. Egyrészt azért, mert nem tűnik úgy, hogy megállna az áremelkedés: a munkaerő és az alapanyagok drágulása az új lakások végső árcédulájában is megmutatkozik.

Másrészt úgy tűnik, hogy a júliustól elindult családtámogatási program, a vissza nem térítendő támogatás, a kedvezményes kölcsön, a használt lakásokra kiterjesztett és a falusi CSOK azoknak az érdeklődését is felkeltette, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

A Portfolio Csoport az őszi LAKÁS 2019 KIÁLLÍTÁSRA az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várja a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett válogathatnak a használt lakások közül, és természetesen hasznos tanácsokat is kaphatnak a vásárláshoz, például a hitelekről vagy a családtámogatásokról.


Október 11-én, 12-én és 13-án a Hungexpóna legnevesebb beruházók több ezer új ingatlant kínálnak: érdemes kilátogatnia mindenkinek, aki ingatlanvásárlást tervez.

Természetesen a szervezők nyereményjátékkal is várják a látogatókat. Akik a kiállítás ideje alatt, a helyszínen új építésű lakás vételére regisztrálnak és november 15-ig előszerződést vagy szerződést kötnek és befizetik az előleget, kisorsolnak egy 1 millió forint értékű bankkártyát.

Portfolio Lakás 2019

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

HUNGEXPO, F pavilon

október 11. 10:00-tól - 18:00-ig
október 12. 10:00-tól - 18:00-ig
október 13. 10:00-tól - 17:00-ig

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


(x)

Címkék:
ingatlan, lakásáfa, újlakás, lakásvásár, lakás 2019, lakás kiállítás,