Érvényben a hőségriadó: a hét végéig kitart a kánikula

MTI2019. június 25. 09:00

33 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk kedden, és ez csak melegedni fog egészen a hét végéig.

Kedden túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, a kevés gomolyfelhőből inkább csak nyugaton, délnyugaton fordulhat elő zápor, zivatar, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Az északi, északkeleti szél megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 29 és 33 fok között várható.

Több keleti megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. Az előrejelzés szerint ugyan a hét közepén újra kánikulára készülhetünk, de ez nem lesz tartós, péntekre és a hétvégére ugyanis nagyjából 5-7 fokot már visszaesik a hőmérséklet.

Senkit nem hagyunk a kocsiban!

Ilyen kánikulában nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy tényleg NE HAGYJUNK SENKIT A TŰZŐ NAPON A KOCSIBAN, AKÁR EMBER, AKÁR ÁLLAT!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ugyanis az autó percek alatt 60-70 fokosra is felforrósodhat, ami igencsak káros a gyerekek és az állatok egészségére is. Az alábbi videóban mi is kipróbáltuk, milyen fullasztó fél órát eltölteni egy a napon parkoló autóban.


Címkék:
otthon, kánikula, omsz, meleg, hőségriasztás, időjárás előrejelzés, hőségriadó,