10 millióért vállalna béranyaságot egy magyar nő

Pénzcentrum2018. május 25. 09:32

10 millió forintért, valamint a felmerülő további költségek áráért vállalta egy magyar nő, hogy kihordja egy idegen, interneten megismert pár gyerekét - számolt be a Fókusz. A műsor két riportere magukat egy gyerekre váró párnak kiadva adott fel egy hirdetést az interneten, hogy béranyát keresnek, rögtön ketten is jelentkeztek. Egyikükkel találkoztak is.

A Fókusz című műsor munkatársai magukat gyermektelen párnak kiadva adtak fel egy hirdetést az interneten, melyben olyan nőt keresnek, aki pénzért világra hozná gyereküket. Két nő is jelentkezett, egyikükkel személyesen is találkoztak. A rejtett kamerás felvételből kiderül, a nő anyagi okokból vállalná a béranyaságot, most vidéken él, de szeretne visszaköltözni Budapestre, egészen pontosan Csepelre.

10 millió forintért vállalná is, hogy megszüli a pár gyermekét. Még arra is van terve, hogyan is lehetne mindezt végigvinni Magyarországon, ahol illegális a béranyaság:

Kölcsönszerződést kell írni az összegről, amúgy meg nem tudom, mivel elváltam, tudsz tenni apasági elismerő nyilatkozatot, és onnantól kezdve ugyanolyan jogod van a gyerekhez mint nekem. Utána meg én írok egy lemondó nyilatkozatot

- mondta a nő.

Bár igény lenne rá, a magyar kormány egyelőre nem tervezi a béranyaság legalizálását. "A gyermek anyja az a nő, aki megszülte. A béranyaság kérdése a fentieken túlmenően is számos etikai, jogi, büntetőjogi, gyermekvédelmi problémát vet fel" - válaszolta az illetékes minisztérium a Fókusznak. A riportot ide kattintva nézhetitek meg.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék:
otthon, gyerek,