Újít a NetPincér: láthatjuk majd, mikor érkezik a kaja

Pénzcentrum2018. május 8. 14:05

Futárszolgálatot indít az ételek szállítására a NetPincér - közölte a cég. A nemrég megújult online felület és okostelefonos alkalmazás pedig hamarosan lehetővé teszi a rendelések követését is.

A NetPincér közleményében kiemeli: az elérhető kínálatban hamarosan megjelenhet a prémium szintű gasztronómia és a különleges, egyedi igények teljesítése is, amelyre éppen a saját futárszolgálat a garancia. A NetPincérGO segítségével ugyanis olyan éttermek válnak elérhetővé online, amelyeknél korábban elképzelhetetlen volt a házhoz szállítás, hiszen ahhoz, hogy kifogástalan minőségben érkezzen az étel, komoly beruházással profi futárszolgálatot kell kiépíteni

A NetPincérGO ugyan egységes megjelenéssel szolgáltat majd, de a futárok, akiket folyamatosan toboroznak, nem lesznek a cég alkalmazottjai. Vállalkozóként dolgoznak majd, díjazásuk pedig a kiszállítások alapján történik. A rendszer leginkább az Uberre hasonlít: a rendeléseket egy nekik készült alkalmazásban látják, és az kapja a megbízást, aki a leggyorsabban tudja teljesíteni.

A megrendelők pedig innentől nem csak a futár becsült érkezési idejét láthatják, de hamarosan azt is figyelhetik, éppen hol tart az ételek elkészítése és kiszállítása.
Címkék:
otthon, futár, étel, rendelés,