Ezt a luxusvillát képtelen eladni Marsi Anikó és Palik László + képek

Pénzcentrum2017. július 17. 11:06

Hónapok óta nem sikerül eladni a Marsi Anikó és Palik László nevéhez köthető 310 millió siófoki luxusvillát. Az ingatlan a 474 ezer forintos négyzetméterárával nem számít olcsónak, de nem is kirívó eset a Balatonnál.


Tavaly augusztusban költözött ki siófoki luxusvillájukból Palik László és Marsi Anikó, mert gyermekeik Pestre járnak iskolába és így kényelmesebb volt a család számára a fővárosi élet. A házaspár nevéhez köthető ingatlant már hónapok óta próbálja egy cég eladni, de egyelőre nem találtak még vevőt a 310 milliós villára - írja a Bors.

Pedig egy igazi luxusotthonról beszélhetünk. A ház Siófokon a belváros közelében található, 465+190 négyzetméteres beépített alapterülettel, a telek mérete pedig 1 609 négyzetméter. A 19. századi, eredeti állapotára visszaállított villában 8 szoba van, 2 erkély és 2 terasz. Mindezek mellett pedig a ház műszakilag is felújított, a fűtés és a hűtés is energiatakarékosan megoldható. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor jó ha tudjuk, hogy a házhoz tartozik még:

  • egy külön épületben wellness és edzőterem,
  • 3 beállóval rendelkező garázs,
  • kertész által gondozott parkosított környezet,
  • és külön játszópark a gyerekeknek.
Címkék:
otthon, Balaton, ingatlan, luxus, nyaraló, villa, siófok, palik lászló, lakásárindex, fhb lakásárindex,