Mihamarabb szabadulna otthonától a legendás magyar színésznő

Pénzcentrum2016. július 6. 16:31

Mihamarabb szabadulna biatorbágyi házától az egykori Linda sorozat sztárja, Görbe Nóra. A legendás színésznő egy fillérrel sem kér többet otthonáért, mint a jelenlegi átlagár.

44 millió forintos irányáron hirdeti a Biai-tóra panorámás, 140 négyzetméter alapterületű, sóskúti kőből épült otthonát Görbe Nóra.

Igen, valóban az én házamról van szó, áruljuk

- mondta a Színes Ásznak korábban a művésznő, aki egyébként Facebook-oldalán is megosztotta a hirdetést.

Loading...

A 44 millió forintos irányár egyébként 314 ezer forintos négyzetméterárat jelent, ami bő ezer forint híján pontosan megegyezik Biatorbágy jelenlegi átlagárával (az Otthontérkép statisztikái szerint 313 ezer Ft/nm).

Ez tehát azt jelenti, hogy a színésznő nem akar várni a tuti vevőre, és inkább a biztosra megy. A jelenlegi lakáspiaci folyamatokat figyelembe véve ez viszont mindenképp kérdéseket vet fel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

{{EMBED:otthonterkep.hu/embed?q=Biatorb%C3%A1gy&s=elado&o=kinalati20160209&lat=47.46343742613263&lng=18.81786346435547&z=14}}

Nem úgy, mint a Jászai Mari-díjas színészlegenda, Hacser Józsa Diplomatanegyedben található egykori villalakásának új tulajdonosa esetében, aki jókora felárral kívánta értékesíteni felújításon átesett szerzeményét (erről ITT ÍRTUNK korábban).

A Pénzcentrum információi szerint ráadásul sikerrel is járt, legalábbis az Otthontérkép adatbázisában már az "elkelt táblácska" lóg a hirdetésen. Arról persze nincs információnk, hogy végül milyen áron kelt el az ingatlan, vagy esetleg csak törölték az adatbázisból.

Címkék:
otthon, ingatlan, lakáspiac, otthontérkép,