Eladó a legendás zenész luxuslakása: 1,5 milliárdra tartják

Pénzcentrum2012. augusztus 4. 12:07

Jövő héten dobják a piacra Frank Sinatra egykori New York-i penthouse lakását, ahol többek között John F. Kennedy elnök, Marylin Monroe és Andy Warhol is bulizott. A New York Post értesülése szerint az ár 7,7 millió dollár, vagyis mintegy 1,8 milliárd forint lesz.

A 3000 négyzetlábas (mintegy 278 négyzetméter), kétszintes lakás az East 72nd Street-en található. Az 1961-ben elkészült épület 22. és 23. emeleteit elfoglaló apartman további mintegy 200 négyzetméternyi körpanorámás terasszal is rendelkezik, valamint négy hálószobával és hat fürdővel/wc-vel.


A lakásból természetesen gyönyörű panoráma nyílik az East River-re, és a hírek szerint, a látványtól vagy az alkoholtól megrészegülve, Sammy Davis imádta kidobálni a pezsgősüvegeket a teraszról a lakás előtt haladó FDR útra.


Sinatra 1972-ben adta el a lakást egy sztárdoktornak. A doktor halála után ügynöke adta el a lakást egy biztosítási mágnásnak 4,5 millió dollárért 2008-ban. Az új vevő pedig teljesen felújította a 1,8 milliárd forintért piacra kerülő lakást (A képek természetesen még a felújítás alatt készültek - a szerk).

 

Címkék: