Eladó az Év Háza: 200 millióért Te is beköltözhetsz

Pénzcentrum2011. október 23. 15:07

Közel 200 millió forintért bárki beköltözhet a 2004-es Év Házába, mely a III. kerületi Jablonka lejtőn áll.

A 250 négyzetméter alapterületű családi házat a minimalista építészet hazai apostolaivá vált Kalmár László - Zsuffa Zsolt tervezőpáros jegyzi. A hirdetés szövege szerint az építészek pompás megoldásokkal, kényelemmel, luxussal, minőségi anyagokkal, tervezték-kivitelezték ezt a házat, ami most büszkén, de nem hivalkodón, áll a budai hegyoldalban.

 


Az 1050 négyzetméteres, vízszintes telken álló, kétszintes épületben egy hatalmas, faburkolatú tetőteraszt is kialakítottak az alkotók, melyről fantasztikus kilátás nyílik a környező hegyekre. A ház külső egyéniségét a süttői, pattintott mészkő burkolat és a beton pergolák teszik teljessé.

 


Az inpozáns külső mellett, természetesen a belső kialakításra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. Az alsó szinten egy hatalmas, egy légterű nappali, egy konyha, valamint egy előtér kapott helyet, míg az emeleti részen több hálószoba, egy dolgozószoba, s egy második nappali is található.

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Korábban: Így néz ki a 2011-es Év Háza

 

Címkék: